HTML

Vizuális kommunikáció és egyéb állatfajok

Gergely István reklámgrafikus és animátor blogja a vizuális kommunikációról, online marketingről és a vizuális kultúra fogalmáról. Kapcsolat a szerzővel: istvanovics@gmail.com, tel.: +36 30 576 1907, www.istvanovics.hu

Rovatok

Friss topikok

Linkblog

Ha hasznosnak találod az írást, iratkozz fel az RSS-re

2010.09.22. 21:32 Gergely István

Új funkciók és változások az inyencmagazin.hu recept-megosztós közösségi oldalon!

Címkék: usability web funkciók inyencmagazin


  • A legfontosabb változás, hogy ezentúl Nem a beceneveddel, hanem az E-mail címeddel kell bejelentkezned!
  • Recept lenyíló menü: A receptek menüpont melletti nyilacska lenyíló kategóriáiból, gyorsabban és könnyebben szűrhetsz a receptekre.
  • Új ÉLŐ recept és profil kereső: Kereshetsz receptekre és barátokra egyaránt. Ahogy elkezded írni a keresett szót, a kereső a negyedik karaktertől ÉLŐ javaslatokkal lát el, így sokkal gyorsabban megtalálhatod, amit vagy akit keresel! ( Fontos tudni, hogy csak azokat a barátokat tudod megtalálni a keresővel, akik kitöltötték a Nevüket. A kereső nem keres becenevekre. Ha szeretnéd, hogy az ismerőseid megtaláljanak, akkor töltsd ki a teljes neved a Profil adataim -alatt. )
  • Új Saját lenyíló menü: A Saját lenyíló menüből(nyilacska) eléred az összes funkciót, amit eddig csak a Saját oldaladról érhettél el. Kényelmesebbé teszi az oldal használatát!
  • Új regisztrációs lap: Ha ismerősöd az inyencmagazinra téved, ezentúl sokkal egyszerübben és kényelmesebben regisztrálhat. Az új regisztrációs lap jobban kézre áll és kevesebb időt rabol el az emberek idejéből.
  • Ötleted van? Írd meg nekünk! Az inyencmagazinnak fontosak a felhasználói visszajelzések! Ha ötleted van vagy hibát találsz, írj nekünk!

Ha hozzászolnál vagy kérdésed van a fejlesztéssel, ráncfelvarrással kapcsolatban írj kommentet! Vitassuk meg! Még közel sincs vége! :) Következő lépésben a recept felviteli lapot kell észerüsíteni usability szempontból!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://visualkomm.blog.hu/api/trackback/id/tr282316421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása